I dag d. 01.03.2019 fylder Fonden Valdemarhus 18 år. Valdemarhus ligner på mange områder sig selv, som dengang det hele startede i 2001 i et emitteret bindingsværkshus fra 1976. Fondens hovedaktivitet er stadig beliggende i idylliske Tebbestrup bakker ved Randers. Her er der stadig plads til 7 beboere, men herudover er der i årene løbet meget vand under broen.

 

Valdemarhus har siden udvidet med en ”øve-lejlighed” med plads til to borgere, hvor unge kan øve sig i at bo selv og udvikle deres selvstændighed med støtte fra Valdemarhuses personale. Ydelserne er udvidet fra udelukkende at omhandle servicelovens §66 stk. 5 til også at omfatte ydelser indenfor §76 og §85 (støtte i eget hjem, efterværn, mentorordning, ungerådgivning, vejledning af familier mv.)

 

Valdemarhus er ligeledes et hus bundet af rigtig mange traditioner, som er med til at både personale og borgere kan opleve en følelse af samhørighed, hvor der gensidigt kan opleves en troværdig følelse af at være betydningsfulde for hinanden, -traditionen tro er Valdemarhuses fødselsdag en dag som fejres af personale og beboere på Valdemarhus i fællesskab. Fødselsdagen blev fejret i går torsdag d.28.02, hvor personale og borgere sammen var ude i byen for at spise og hygge.

Leave a comment

Top